domingo, 25 de marzo de 2018

MARÇ 2018, PLA B

Dijous, repentinamet es va haver d'anul.lar el dinar que teniem previst per l'endemà a Petra concretament a la finca de Es Bosc, a on  Ca'n Company té la granja d'engreix de porcs negres i bous per poder gaudir d'un dinar basat amb els seus productes, però sobtadament, en Xesc Reina  , va haver de partir  cap a Catalunya per la mort de la seva mare, (al Cel sia). 

Així que de pressa i corrensos es va improvisar un dinar al Pesquero Restaurant de Palma, del passeig de Sagrera, 

Si bé l'estètica i les instalacions molt han canviat des de principis dels anys noranta quan tenia costum d'anar a fer el café després de haver dinat, es segueix respirant mar, des de els aromes de les xarxes esteses a la vora fins als plats mariners.

El dinar va consistir amb una selección de racions:
Ensaladilla, sípia amb ceba, peix frit, calamar a la romana, carxofes amb salsa romescu i gambetes frites, seguit de dos arrossos, un de verdures amb bacallà i l'altre de gambes i esperdenyes i de postres un quarto embetumat i una tarta de poma, tot regat per vins de  J.L. Ferrer de Binissalem.
Per destacar, des de l'humil opinió de qui escriu,  el calamar a la romana, les carxofes amb romescu, l'arròs de verdures i el vi Dues, blanc


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.