jueves, 23 de marzo de 2017

ARROZ DE CALAMAR

ARRÒS DE  CALAMAR
Perico Gual de Torrella i Pep Ll. Ferragut Restaurant Ca'n Toni Moreno (Port des Canonge)
Vedat "Las Barracas" Peguera. Febrer 2012


Ingredients: Calamars, pebres verds, cebes, tomàtigues, brou de peix (de roca),arròs,sal
Per a la picada:Alls, Julivert,Safrà


Elaboració: Dins un calderó es fa un sofrit amb les cebes, les tomátigues i els pebres verds tot tallat ben petit.  En tenir color se li afegeixen els calamars tallats en rodanxes, un calamar per dues persones és suficient, i quan tot això s’ha confitat s'hi posa el brou de peix. En començar a bullir se li afegeix l’arròs i uns minuts abans de treurer-lo del foc, la picada d’all, julivert i safrà. Finalment abans de servir es corregeix de sal.




ARROZ DE CALAMAR:

Ingredientes: Calamares medianos, pescado de roca, aceite de oliva, arroz, aigo, cebolla, tomate, pimiento verde, ajos, perejil, azafrán y sal.
Elaboración:
Se hace un sofrito, con cebolla, tomate y pimiento verde todo cortado muy pequeño. Cuando empiece a dorarse se le añaden los calamares cortados en rodajas (un calamar para dos personas es suficiente).
Aparte se habrá hecho un caldo con pescado de roca al que le añade el sofrito con el calamar. Al empezar a hervir se echa el arroz y unos minutos antes de sacar del fuego se le añade una picada de ajo, perejil, azafrán y corregiremos de sal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.