viernes, 25 de julio de 2014

COCA DE CARXOFA AMB JONQUILLO

COCA DE CARXOFA AMB JONQUILLOÇ

Ingredients: (Per a la pasta) 1  tassonet d’aigua, 1  tassonet d’oli d’oliva, 1 ou sencer, 2 cullerades de sucre, 1 culleradeta de llevat en pols  i la farina que prendrà.
(Per el farciment ) Jonquillo,  1 manat de bledes , 1 d’espinacs, un parell l de grells, 1 porro, 1 pebre vermell , 1 tomàtiga de ramellet pelada, 1manadet de julivert , 2 o3 alls, oli d’oliva, pebre vermell  pebre bo i sal
Elaboració:
Amb tots els ingredients es fa  una pasta que s’esten sobre una llauna untada d’oli  i es cou  quinze minuts a forn fortet. Es treu i es reserva.


Es prepara  el farciment amb un manat de bledes , un d’espinacs, un parell l de grells, un porro, un pebre vermell , una tomàtiga de ramellet pelada, un manadet de julivert ,2 o3 alls. Tot tallat ben petit i es trempa amb oli d’oliva, sal, pebre bord i pebre negre i es reserven.
Es laminen carxofes negres i es trempan   amb sal, pebre bord i oli d’oliva i es reservan.
Es posen a sobre la pasta mig cuita les verdures  ben compostes i repartides, a sobre un sostre de carxofes laminades. Es posa  la coca al forn durant quinze minuts que es vegi  que la verdura es pràcticament cuita. Es treu de nou ,  s’exten  a sobre  muntets de jonquillo  al que no li posarem res mé s i es cou al forn deu minuts més .
Per a la pasta necessitarem un tassonet d’aigua, un tassonet d’oli d’oliva, un ou sencer, dues cullerades de sucre, una culleradeta de llevat en pols  i la farina que prendrà. Amb tots aquests ingredients farem una pasta que estendrem sobre una llauna untada d’oli  i la courem  quinze minuts a forn fortet. La traurem  i la reservarem.
 prepararem el farciment amb un manat de bledes , un d’espinacs, un parell l de grells, un porro, un pebre vermell , una tomàtiga de ramellet pelada, un manadet de julivert ,2 o3 alls. Tot tallat ben petit i ho tremparem amb oli d’oliva, sal, pebre bord i pebre negre i ho reservarem.
Laminarem carxofes negres i les tremparem amb sal, pebre bord i oli d’oliva i les reservarem.
Ara posarem sobre la pasta mig cuita les verdures  ben compostes i repartides, a sobre un sostre de carxofes laminades. Posarem la coca al forn durant quinze minuts que veurem que la verdura es pràcticament cuita. La traurem de nou  extendrem a sobre  muntets de jonquillo  al que no li posarem res mes. La courem  deu minuts més .
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.