jueves, 24 de noviembre de 2016

CALAMARS FARCITS DE POMA I COCA BAMBA

CALAMARS FARCITS DE POMA i COCA BAMBA

Picarem les cametes dels calamars i les posarem dins un plat fondet, tallarem molt petit poma madura i la passarem per la pella amb un poquet d’oli i sal i en ser ben mustia la ajuntarem amb les cames picades . Afegirem un ou, una dolça de bescuit o una coca de patata remullada amb llet esmicolada, un glopet de vi ranci, sal, canyella, pebre negre , nou moscada, pinyons i panses petites.
Omplim els calamars i els tanquem amb un escuradents o cosits amb fil i agulla, els posem a dins una greixonera amb oli amb el foc viu fins que seran daurats. Els cobrirem d’aigua tap no tap i els deixarem bullir dolçament.
Ara fregirem ceba i  una tomàtiga de ramellet, quan el sofregit serà sucós hi afegirem un tassonet de vi de missa, un glopet d’anís sec, un brot de fonoll tendre, una fulla de llorer i ho abocarem juntament amb els calamars i deixarem que bulli deu minuts més.
Traurem els calamars i la fulla de llorer i passarem per la trituradora la salsa a la que afegirem una picada d’ametlles i avellanes  torrades. Un picadis de fonoll fresc. Deixar bullir uns deu minuts més i servir molt calent.
Acompanyar de moniato confitat en el forn amb saïm, llimona sal, pebre negre i cognac.

.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.