viernes, 8 de octubre de 2021

PRESENTACIÓ DE NOUS MEMBRES

Ahir dijous 7 d'octubre en motiu de la reunió mensual de la Junta de l'Acadèmia que es far per preparar el seguent dinar, que en aquest cas el mes d'octubre estarà organitzat per en Pep Enseñat i serà a la tafona de Ca'n Det de Sóller i aprofitarem per fer un dinar amb els nous membres electes.

En Pep Ferragut actuà d'anfitrió a ca seva de Consell, d'apertius hi va haver, Granada d'albergínies, Llampuga marinada, Ensaïmada amb pasta de sobrassada que va fer en Xisco Moranta i Sobrassada de Í.G.P. que dugué la nova membre Antònia Torres.

Per dinar en Pep Ferragut va fer un arròs de calamar i una llampuga gratinada, i de postres na Cristina Zaforteza, també membre entrant, va dur una confitura d'ou amb gelat de merenga.

No faltaren els vins de J.L. Ferrer.

No pogueren assistir, ni na Fanny Pons, per motius de feina, ni en Joan Nadal que s'està recuperant de una caiguda.

Aquestes són les noves incorporacions:

ASSUMPCIÓ MORANTA PERICÀS, Infermera, especialitzada en nutrició

FANNY PONS NICOLAU, Farmacéutica,  Especialista en  dietética nutrició y dietoterapia.

ANTONIA MARIA TORRES OLIVER, Biòloga, Directora técnica de la IGP de la Sobrassada y secretaria de su Consejo Regulador.

JOAN    NADAL NADAL, Mestre d’obres, pescador i cuiner (jubilat)

CRISTINA ZAFORTEZA FORTUNY, Directora d'empreses turístiques.

ANTONI MORAGUES JAUME, Enguinyer informàtic - Especialització en gestió de les tecnologíes de la informació i i comunicacions i en gestió i planificació sanitaria




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.